Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Λίγες γραμμές για πολλές στιγμές....

Μετά από τόσο καιρό αποφάσισα να ανανεώσω το μπλογκ μου!!! Τι έχω πάθει??? Άλλαξα! Ω, ναι!!! Πολύ! Μετά από κάποιες δύσκολες στιγμές είδα τα πάντα με άλλο μάτι.

Νόμιζα ότι δεν είμαι άξια να τραγουδάω στο σχήμα της κυρίας Νατέλλας. Και γι αυτό δεν τόλμησα ποτέ να της ζητήσω να με βάλει. Τελικά, το έκανα! Ήμουν στην χριστουγεννιάτικη παρουσίαση στην κεντρική βιβλιοθήκη! Και το λάτρεψα! Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, αλλά πραγματικά εγώ το απολαμβάνω! Απολαμβάνω τις πρόβες και την παρέα των παιδιών!

Επίσης, πήρα μια πολύ μεγάλη απόφαση. Έβαλα σιδεράκια! Ναι, στα 18 μου αποφάσισα να το κάνω! Μόνο να μην μας βρει καμιά καταστροφή και πεθάνω φορώντας τα! Γιατί θα τα κρατήσω για δύο ολόκληρα χρόνια. Είμαι πολύ excited για την επιλογή μου! Στην αρχή φοβόμουν άπειρα. Αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ξεπέρασα τον φόβο μου! Τουλάχιστον τον περισσότερο! : Ρ

Διαβάζω περισσότερο στην κιθάρα! Διαβάζω περισσότερα βιβλία! Βγαίνω περισσότερο έξω! Κάνω περισσότερα πράγματα! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο άλλαξε η ζωή μου και η διάθεση μου μετά από αυτά που συνέβησαν! Νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα! Εκτιμάω περισσότερο τους πάντες και τα πάντα! Κάνω πράγματα που έπρεπε να είχα κάνει χρόνια πριν! Και πραγματικά, άξιζε! Αξίζει!

Αν δεν σας αρέσει κάτι αλλάξτε το! Αν "κάτι δεν είναι σωστό", αλλάξτε το! Αν φοβάστε, τολμήστε! Ποτέ δεν ξέρετε που θα οδηγηθείτε!

Εγώ, τόλμησα! Και ένιωσα υπέροχα! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου